• Maandag t/m zaterdag 10:00 tot 18:00

 • Koornbeursweg 26 | Heerenveen

 • 100% toegankelijk (rolstoelvriendelijk)

 • Klanten geven ons een 9.8

  Google Reviews

Informatie

Waarom tanden bleken bij Tanden Bleken Heerenveen?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de specialisten van Tanden Bleken Heerenveen. Wij zijn de grootste tanden bleek praktijk van Friesland en doen letterlijk niks anders dan bleken. Wij werken dus met specialisten die de hele dag niks anders doen dan het bleken van tanden. Wil jij pijnloos een mooi resultaat? dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

Ken je dat gevoel? Je kijkt in de spiegel en denkt… Mijn tanden mogen wel een stukje witter zodat het er weer verzorgt er fris uit ziet. Dit is absoluut geen gekke gedachte want door de jaren heen verkleuren je tanden, de mooie stralende kleur van ‘vroeger’ ben je kwijt. Door je tanden te laten bleken kun je alle opgebouwde verkleuring weer van de tanden af bleken.

De kleur van tanden is erfelijk, de een is gezegend met wittere tanden en de ander heeft juist gelere tanden. Veel mensen zien stralend witte tanden als een schoonheidsideaal. Ze vinden het er mooi en verzorgd uitzien. Voor mensen met gelere tanden is dit de meest voorkomende reden om hun tanden te laten bleken.

Jouw tanden worden bij ons 100% veilig gebleekt doordat wij een NON-Peroxide bleekgel gebruiken, dit is een bleekgel die op geen enkele wijze je tandvlees of tandglazuur aantast.

Verkleuring door tandaanslag en voeding

Daarnaast kunnen tanden door de jaren heen verkleuren door bijvoorbeeld tandaanslag en kleurstoffen in voeding. Had je vroeger veel wittere tanden dan nu? Dan kan het zo zijn dat je ervoor kiest om jouw tanden te laten bleken om weer net zulke mooie tanden te hebben als toen.

Zuren in voeding

Bovendien kunnen zuren in voedsel het tandglazuur door de jaren heen aantasten. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en wordt het tandbeen steeds meer zichtbaar. Om het tandbeen weer wat te verdoezelen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Waarom kiezen voor Tanden bleken Heerenveen?

Wij zijn op moment van dit schrijven al 3 jaar de koploper van tanden bleken in Friesland. We helpen maandelijks honderden mensen die na de behandeling stuk voor stuk allemaal tevreden zijn. We krijgen regelmatig van klanten te horen dat onze behandelingen zeer prettig zijn en dat bij andere praktijken dit nog wel eens anders blijkt te zijn. Bij ons is tanden bleken niet schadelijk en ook niet pijnlijk, als klap op de vuurpijl kun je nog lekker Netflixen tijdens je behandeling.

Een aantal punten waarom jij je tanden bij ons moet bleken

 • Je wordt geholpen door een ervaren medewerker die intern is opgeleid en daardoor gecertificeerd is om de bleekbehandelingen uit te voeren.
 • Jouw tanden worden 100% veilig gebleekt doordat wij een NON-Peroxide bleekgel gebruiken. Dit is een bleekgel waarvan helemaal zeker is dat het tandvlees en tandglazuur niet aantast.
 • Bij ons word je helemaal in de watten gelegd. Neem tijdens de behandeling plaats in een van onze comfortabele Ei of ligstoelen en geniet van jouw favoriete film of serie.
 • Bij De Tanden Bleken Heerenveen zijn jouw tanden in goede handen.

Hoe maak je een afspraak bij Tanden bleken Heerenveen

Bij Tanden bleken Heerenveen vinden wij het belangrijk dat je gegarandeerd goed en vlot wordt geholpen. Daarom raden wij je aan om van tevoren alvast een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je op de dag en tijdstip terecht kunt. Een afspraak maak je heel makkelijk op onze website onder het kopje: Boek een afspraak

Hoe verloopt een afspraak bij ons?

Zodra je onze salon binnenstapt, word je vriendelijk ontvangen door een van onze specialisten. We bekijken even voor welke afspraak u heeft geboekt en zullen u gelijk in de stoel laten plaats nemen.

Het consult

Is het je eerste keer bleken? Geen zorgen onze specialist zal u altijd van te voren uitleggen hoe het bleken in zijn werking gaat. We meten voor de behandeling altijd even je huidige tandkleur op hierdoor kunnen we laten zien op welke tint je ongeveer zult uitkomen met de gekozen behandeling. Mocht je toch voor een grotere behandeling willen kiezen omdat je meer resultaat wilt vraag de medewerker of er die dag tijd voor is. (meestal kan dat wel) Na dit consult is het tijd voor de behandeling. Een behandeling is onderverdeeld in sessies van 20 minuten die achter elkaar aan plaats vinden. Dus kies je voor bijvoorbeeld de White smile behandeling van 5 x 20 minuten dan bent u ongeveer 2 uren op locatie.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bij ons kun je kiezen uit de volgende behandelingen:

 • Herhaal behandeling (2 x 20 minuten)
 • Smile Behandeling (3 x 20 minuten)
 • White Smile behandeling (5 x 20 minuten)
 • Diamond Smile behandeling (7 x 20 minuten)
 • Double Diamond Smile behandeling (10 x 20 minuten + polijsten)
 • Polijsten (voor een meer prijs van €12,50 toe te voegen aan elke behandeling)

De behandeling

We brengen voorzichtig een mondsprijder voor in de mond aan zodat je tanden goed zichtbaar zijn. (hier heb je verder geen last van) Daarna brengen we een NON-Peroxide Bleek gel aan op uw tanden en zetten vervolgens de UV-lamp voor uw tanden. Vanaf dit moment is het lekker tv kijken of iets anders voor u zelf doen. Na 20 minuten dient u even de mond te spoelen om de ‘oude gel’ weg te spoelen daarna kunt u weer plaatst nemen voor de volgende sessie. Als u alle sessies heeft gehad nemen we opnieuw de tandkleur op om te kijken wat het verschil in tinten is.